Några exempel på hur vi har hjälpt våra kunder

Alla fastigheter har olika behov och förutsättningar. Vår filosofi är att ta oss tiden att lära känna fastigheten och optimera driften utan stora investeringar. Därefter föreslår vi förbättringar. Här hittar ni även exempel på andra användningsområden för vår integrationsplattform 2Connect.
Case Studies
SHOWCASE - FLEX (kopia)
Uppsala Pastorat
Med Free2moves integrationsplattform och tjänsten FLEX skall Uppsala Pastorat utföra en noggrann undersökning om vad som orsakar denna stora energiåtgång för att sedan vidta åtgärder för att minska denna.
3013sm_vaxthus_greenroom_148-kvm_antracitgra_webb-22315
MyEden klimatsystem
Ett utvecklingsprojekt där vi på Free2move arbetar med utveckling av IoT-lösningar för smart klimatstyrning av växthus för konsument-marknaden.
elifin-realty-uO81ltBs3vQ-unsplash (1)
Växtvägg
Green Tech bolaget kunde med hjälp av vår integrationsplattform 2Connect övervaka bevattningsfunktionen samt koldioxidhalten på sin växtvägg.
luggage-cart-g64d1120c4_1280 (kopia)
Flygplats
Den internationella flygplatsen fick hjälp med hanteringen och spårningen av sina olika vagnar för att minska stöld och skadegörelse.
SHOWCASE - OPTI (kopia)
Bilhörnan i Sandviken (Toyota)
Energioptimering gjord i två steg. Läs detta kundexempel för att förstå hur enkelt det kan vara att börja spara energi på en gång.
laptop med free2moves dashboard
Fastighetsbolaget Henriksborg
Med en kontorsfastighet på 10 000 m2 behövde fastighetsbolaget hjälp med att öka sin driftkontroll och minska energiförbrukningen och därmed minska fastighetens negativa miljöpåverkan.
laptop med free2moves dashboard
Sjömanskyrkan i Stockholm
Vårat kundcase som beskriver partnerskapet mellan Norska Kyrkan och Free2move, ett partnerskap som sparar energi och som hjälper planeten.
Några av våra kunder

“För att nästa generation ska ha lust att ägna sig åt odling vet jag att det kommer krävas sensorer och smarta lösningar. Den sortens odling vi arbetar med gör att man utan den här teknologin tvingas arbeta så otroligt mycket mer än i de flesta andra branscher. Nästa generations professionella odlare kommer inte ha lust att jobba hela tiden.”

Bo Rappne, My Eden

“Vi kommer att kunna spara upp till 25 procent av dagens driftkostnader över tid, samtidigt som vår fastighet moderniseras och framtidssäkras. Eftersom vår kyrka är blåmärkt, vilket innebär att byggnaden har höga kulturhistoriska värden, är det ännu viktigare att säkra upp inför framtiden med smarta tekniska lösningar”

Margareth Glad, Kronprinsesse Märthas Kirke
Den garanterade metoden som förbättrar ditt driftnetto på bara 3 månader
Ladda ner vår guide
Eliminera onödiga kostnader och förbättra din fastighets driftnetto på 3 månader med den här guiden