MyEden klimatsystem

Smart klimatstyrning av växthus

Ett utvecklingsprojekt där vi på Free2move arbetar med utveckling av IoT-lösningar för smart klimatstyrning av växthus för konsument-marknaden. Vår filosofi är att med hjälp av öppna gränssnitt koppla upp sig mot befintliga system och därmed modernisera med nya IoT-funktioner samtidigt som värdefulla investeringar bibehålls. Det finns inget standardiserat kommunikationsprotokoll på marknaden utan här hjälper Free2move till med att få de ingående tekniska delarna i ett projekt att kommunicera med varandra på ett så rationellt och ekonomiskt sätt som möjligt. 

Total kontroll via mobiltelefonen

Genom 2Connect:s molnbaserade visualisering kan klimatet i växthuset fjärrstyras. Free2move har utvecklat klimatsystemet som även anpassar sig  till aktuellt väderförhållande, ljusinflöde, temperaturer och luftfuktighet.

Klimatsystemet är otroligt lätt att kontrollera och har många olika finesser. Det finns tex möjlighet att välja olika förbestämda klimatlägen för växthuset eller att använda växthuset så energieffektivt som möjligt.

3013sm_vaxthus_greenroom_148-kvm_antracitgra_webb-22315

 

Vill du veta mer om dina möjligheter med integrationsplattformen boka ett demosamtal med oss.

Free2Move är en nordisk digitaliseringspartner för hållbar fastighetsförvaltning. Vår mission är att skapa responsiva och resurseffektiva fastigheter. Bolagets kärnkompetens och erbjudande ligger i att stärka fastighetsägarens driftnetto via uppkoppling med smart styrning och förnybar energi. Free2Move förenar människor och teknik som tillsammans genom noggrann drift sparar pengar. Free2Moves leveranser minskar kundens leverantörsberoende och minimerar miljöpåverkan.

Börja automatisera optimeringen av ditt driftnetto och din energiförbrukning.

I ett snabbt demonstrationssamtal visar vi dig hur du genomför saker bättre på distans och hur det känns att få full kontroll över dina fastighetssystem.

Skicka

Genom att skicka godkänner du våra Allmänna villkor och Privacy Policy

Den garanterade metoden som förbättrar ditt driftnetto på bara 3 månader
Ladda ner vår guide
Klicka på "Läs mer" under för att få mera information