Free2Move är en konsult, utvecklare och helhetsleverantör inom IoT-teknik i form av intelligenta sensornätverk med inriktning mot fastighetsautomation och infrastruktur.

Vi hjälper våra kunder att arbeta mer effektivt, förbättra sin egen kundleverans samtidigt som de får bättre kontroll på miljöpåverkan och värdefulla tillgångar.

Free2Move är en konsult, utvecklare och helhetsleverantör inom IoT-teknik i form av intelligenta sensornätverk med inriktning mot fastighetsautomation och infrastruktur. Vi hjälper våra kunder att arbeta mer effektivt, förbättra sin egen kundleverans samtidigt som de får bättre kontroll på miljöpåverkan och värdefulla tillgångar.

Historik

Free2move grundades år 2000 som en spinoff från Halmstads Tekniska Högskola med fokus på Bluetooth-radioteknik. 2004 breddades teknikportföljen till att även inkludera RFID-teknik och 2007 noterades bolaget på Nordic Growth Market (NGM) aktiemarknad. 2014 förvärvades det Malaysiska företaget SensMaster med inriktning på RFID-produkter och under 2015 etablerade Free2move en ny affärsstrategi där bolaget går från komponentförsäljning av blåtandsmoduler till systemförsäljning av industriella IoT-lösningar. 2016 lanserades bolagets nya end-to-end IoT-plattform 2Connect™

Kunskapstjänster inom IOT

Free2move erbjuder konsulttjänster i form av rådgivning, workshops, förstudier, pilotinstallationer implementering av helhetslösningar av intelligenta sensornätverk som trådlöst samlar in, analyserar, kontrollerar och styr olika enheter. Lösningarna möjliggör att Free2moves kunder kan driva sin verksamhet mer effektivt och sänka sina kostnader samtidigt som kunden får större kontroll och kan säkra sina tillgångar. Free2moves huvudsakliga tillämpningsområde är inom fastighetsautomation och infrastruktur.

Free2move Holding AB

Sankt Eriksgatan 117
113 43 Stockholm
Sweden

Free2move AB

Sankt Eriksgatan 117
113 43 Stockholm
Sweden

SensMaster Sdn. Bhd.

Address: Unit B-1-3A, Menara KIP, Jalan Seri Utara 1, Seri Utara Off Jalan Ipoh, 68100  Kuala Lumpur