hero-bg

Integrationsplattformen 2Connect passar inom olika segment

Integrationsplattformen 2Connect används idag för att optimera driften av en fastighet med förbättrat driftnetto som resultat. I kombination med förnybar el via solpaneler gör vi skillnad på riktigt, både för plånboken och miljön. 2Connect kan även användas för att koppla in annan utrustning som finns utanför en fastighet.

Skyskrapa med glasfönster och blå himmel.
Fastigheter

Integrationsplattformen 2Connect används idag för att optimera driften av en fastighet och förbättra driftnettot. I kombination med förnybar el via solpaneler gör vi skillnad på riktigt, både för plånboken och miljön.  

architecture-3344789_1920
Infrastruktur & Utemiljö

Företag som bedriver verksamhet i segmentet infrastruktur eller utemiljö kan med fördel använda integrationsplattformen 2Connect. Inom detta segment används olika IoT produkter som har möjlighet att skicka och/eller ta emot information det kan tex vara lyktstolpar, laddstolpar eller automater. 

Växthus med gröna växter.
Utveckling

Free2move erbjuder även kunder möjligheten att få en egenutvecklad plattform som utgår från 2Connect men anpassas efter kundens önskemål. Det kan vara anpassningar för olika connectorer, anpassningar på grund av arbetssätt i organisationen eller anpassningar för att visualisera informationen enligt speciella önskemål. 

Den garanterade metoden som förbättrar ditt driftnetto på bara 3 månader
Ladda ner vår guide
Klicka på "Läs mer" under för att få mera information