Tjänsten AUTO ger flexibilitet och automatisering i driften

Via vår tjänst AUTO ansluter du din fastighet till vår plattform 2CONNECT för att samla in data och styra tekniska system på distans. Det här gör att du kan byta ut tidskrävande manuellt arbete på plats mot snabbt digitalt arbete på distans. Dessutom lägger vi till automatisering via AI som möjliggör optimeringar i driften utan att ni hela tiden måste agera utan plattformen sköter detta åt er.

Med hjälp av den data vi samlar in får du full kontroll över hur fastigheten mår och kan sätta in exakt rätt åtgärd vid rätt tillfälle. I kombination med automatisering optimeras många olika delar i driftnettot och på detta sätt sparar ni både pengar och på miljön.

DIGITAL ÖVERVAKNING i KOMBINATION MED AI GER EN RAD FUNKTIONER OCH FÖRDELAR

Du kan koppla olika parametrar från tekniska system i fastigheten till att per automatik generera en arbetsorder för en servicetekniker. Därefter ger ni access till rätt serviceutrymme via distans till rätt person. Samtidigt kan ni mäta och följa upp arbetet på plats för att hitta förbättringar i tex serviceavtal och kontrollera att driftplanen följs och att tidplanen följs.

Plattformen ger er också möjlighet att minska felavhjälpande insatser tack vare insamlad information men även möjlighet att snabbt kunna agera på viktiga larm.

I plattformen finns det möjlighet att ta ut rapporter på vilket resultat alla dessa insatser har gett månad för månad eller dag för dag. Denna information kan sedan användas för budgetering och affärsutveckling.

I tjänsten AUTO adderar vi automatisering till plattformen 2CONNECT för att via AI utnyttja insamlad data och styra funktioner automatiskt. Vill ni ha hjälp med att få full effekt i ert optimeringsarbete väljer ni tjänsten OPTI så utför vi driftoptimeringen åt er - otroligt oknepigt! Kombinationen av att arbeta med insamlad data och funktioner som styrs på distans tillsammans med fysikt arbete i fastigheten av driftoptimerare ger den bästa effekten.

Börja automatisera optimeringen av ditt driftnetto och din energiförbrukning.

I ett snabbt demonstrationssamtal visar vi dig hur du genomför saker bättre på distans och hur det känns att få full kontroll över dina fastighetssystem.