Tjänsten FLEX ger skalbarhet och flexibilitet i driften

Via vår tjänst FLEX ansluter du din fastighet till vår plattform 2CONNECT för att samla in data och styra tekniska system på distans. Det här gör att du kan byta ut tidskrävande manuellt arbete på plats mot snabbt digitalt arbete på distans.

Med hjälp av den data vi samlar in får du full kontroll över hur fastigheten mår och kan sätta in exakt rätt åtgärd vid rätt tillfälle. Det finns möjlighet att använda plattformen för att optimera många olika delar i driftnettot och på detta sätt spara både pengar och på miljön.

DIGITAL ÖVERVAKNING GER EN RAD FUNKTIONER OCH FÖRDELAR

Du kan koppla olika parametrar från tekniska system i fastigheten till att per automatik generera en arbetsorder för en servicetekniker. Därefter ger ni access till rätt serviceutrymme via distans till rätt person. Samtidigt kan ni mäta och följa upp arbetet på plats för att hitta förbättringar i tex serviceavtal och kontrollera att driftplanen följs och att tidplanen följs.

Plattformen ger er också möjlighet att minska felavhjälpande insatser tack vare insamlad information men även möjlighet att snabbt kunna agera på viktiga larm.

I plattformen finns det möjlighet att ta ut rapporter på vilket resultat alla dessa insatser har gett månad för månad eller dag för dag. Denna information kan sedan användas för budgetering och affärsutveckling. Vill ni ha hjälp med att säkerställa resultat kombinerar ni tjänsten FLEX med driftoptimeringstjänsten OPTI - otroligt oknepigt!

Börja automatisera optimeringen av ditt driftnetto och din energiförbrukning.

I ett snabbt demonstrationssamtal visar vi dig hur du genomför saker bättre på distans och hur det känns att få full kontroll över dina fastighetssystem.